Zonnetje in je gezicht, voetjes omhoog en een lekkere verfrissend drankje in je hand. En dat dan in eigen land. Tijdens de Surfs up Summer wordt de muziek verzorgt door zwoele band, Gipsy Mood.


Gipsy Mood is een bonte verzameling rasmuzikanten die iedere gelegenheid weet op te luisteren met sfeervolle wereldmuziek. Wat hen bindt, is hun passie voor muziek met invloeden uit de Balkan.

De vijf bandleden hebben een verschillende muzikale achtergrond: Theo de Jong (gitaar) komt uit de folk, Arno Strijbosch (contrabas) uit de jazz, René Ziedzes des Plantes (klarinet) uit de dixieland en klezmer, Pierre Koolen (viool) speelde klassiek en folk en Linda van Tilborg (zang) is afkomstig uit de funk en soul. Dat was meteen ook dé reden dat de band, die aanvankelijk begon met zigeunermuziek, zich heeft ontwikkeld tot een cocktail van wereldmuziek, klezmer, balkan, Hot club de France, swing en fado. Gipsy Mood weet al 35 jaar de gevoelige snaar te raken.

In het theater – waar het verhaal achter de muziek centraal staat – voelen we ons thuis. Maar ook op feesten en partijen – waar we zowel sfeervolle achtergrondmuziek als swingende, dansbare muziek spelen – zorgen we voor de juiste sfeer.De Afzakkerij
LEISURE

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Rockin’ Boogie Band

Zonnetje in je gezicht, voetjes omhoog en een lekkere verfrissend