Aangezien we niet kunnen wachten tot januari 2023, gaan we er gewoon nóg een editie aan toevoegen! Op veler verzoek komt de legendarische 80’s 90’s & 00's Radio Party nu ook naar Veghel! Het allerfijnste feestje van het jaar met één grote dosis Brabantse gezelligheid!


Zaterdag 5 november 2022 komt het feest der feesten voor de allereerste keer naar CHV Noordkade in Veghel. Voor velen is de 80’s 90's & 00’s Radio Party welbekend en een vaste aantekening in de agenda. Ben je een keer naar een 80’s 90’s & 00’s Radio Party geweest dan is de kans groot dat je jaar na jaar terug blijft komen.

De grootste reünie van Brabant met twee area’s en een mix van TOP hits uit drie decennia. Van de jaren 80 tot de 00’s. Make Memories Again in deze prachtige industriële locatie in Veghel.

Alle grote hits uit de jaren 80’s, 90’s en 00’s zul je voorbij horen komen deze avond! De meest swingende floorfillers uit de 80's, waar natuurlijk de verlichte dansvloer en spiegelbollen niet kunnen ontbreken. Helemaal losgaan op de grootste hits uit de 90’s in een niet te vergeten sfeertje en ook de lekkerste danceable hits uit de 00’s komen voorbij. Stilstaan is onmogelijk! 

Bekijk hier de video80’s 90’s & 00’s Radio Party
LEISURE
Feest

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

PATRICK LAUREIJ – LIVE

Aangezien we niet kunnen wachten tot januari 2023, gaan we