EEN TRAKTATIE VOOR

HET HELE GEZIN

Wie op zoek is naar leuke uitjes om met het gezin of de familie te doen, is op de Noordkade aan het juiste adres. Hier vind je alles voor een gezellige woensdagmiddag of voor een weekend vol actie en gezinsvriendelijke ontspanning. Wat dacht je van samen naar een film, een escape room of wilde dieren spotten? En na afloop natuurlijk samen smullen bij een van de restaurantjes! De Noordkade maakt van je familiebezoek graag een feestje.

Noordkade veghel

OP AVONTUUR MET DE FAMILIE

Laten we het hebben over een uitje dat de hele familie zal doen glimlachen van oor tot oor – een bezoek aan de Noordkade in Veghel! Deze historische locatie biedt een schat aan mogelijkheden voor jong en oud, van kunst tot cultuur, van entertainment tot gastronomie.

Dus neem de familie mee naar de Noordkade in Veghel, verken de unieke winkels en proef de culinaire hoogstandjes, maar zorg ervoor dat je kinderen de marshmallow koffie niet missen. Het zal een uitje zijn dat ze nooit zullen vergeten.

TOP 5 - GEZINs UITJE

Voor een gezellig dagje uit.

Noordkade veghel

ACTIVITEITEN

De leukste kinderuitjes vind je hier.

Trakteer

je kind op een

kinderfeestje

Noordkade veghel

Originele kinderfeestjes vier je op de Noordkade. Kids kunnen hun lol op tijdens een Pizza Party, waarbij zij zelf in de keuken van een echt restaurant aan de slag gaan. Iets meer spanning? Kies dan voor de escape room. Hier beleven kinderen een spannende missie met een levensechte, 25 meter hoge raket.

 

Automatische concepten

Dans aan de Kade: Een familievoorstelling met verschillende dansstijlen

Noordkade veghel

Decembertips: aan het eind van het jaar is bij ons genoeg te beleven

Sinterklaas noordkade

Overal zie je Sinterklaas bij ons

TIPS ONTVANGEN?

Download hier vijf tips voor het perfecte gezinsuitje op de Noordkade.

Noordkade veghel

VERLENGDE NOORDKADE 10-18,
5462 EH VEGHEL
T. 0413 782 000
E. INFO@NOORDKADE-VEGHEL.NL

Deel deze pagina met andere
gezinnen en families